Lady Gaga: The Monster Ball Tour

Wow. Dat is de korte samenvatting van wat Lady Gaga ons op maandagavond 17 mei liet zien. Ze kan het echt! Muziek, vocals, show,… ze gaf duidelijk het beste van zichzelf. De show was onderverdeeld in vier delen – City, Subway, Forest en Monster Ball – waarin ze een  verhaaltje vertelt over de zoektocht naar het spectaculairste bal ooit. Dat leverde een groteske choreografie op tegen een Sin City-achtig straatdecor (‘Glitter and Grease’), waarna Lady Gaga als een plastic non de metro onveilig maakte (‘Love Game’), haar piano in de fik stak (een overweldigend ‘Speechless’), boven het podium zweefde (‘So Happy I Could Die’) en steeds uitzinniger kostuumwissels inlaste.

De show was kortom een prachtig spektakel waarvan we absoluut genoten hebben. Onze kelen waren schor en we waren uitgeput van het dansen. Maar wat moet Lady Gaga dan niet zeggen? Stefani Gemanotta, zo heet ze echt, toert al een hele tijd bijna  non-stop rond. De zangeres kampt naar het schijnt met oververmoeidheid en stemproblemen.

In november doet Lady Gaga opnieuw ons land aan met dezelfde tour, half België staat nu al te springen… en ze hebben reden te over!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s