Grote vis voor H&M!

Groot nieuws voor fashionaddicts met een klein (lees: normaal) budget! Lanvin zou met H&M in zee gaan om een nieuwe kledinglijn te maken voor de Zweedse winkelketen. Noch H&M of het Franse modehuis bevestigde de geruchten echter. Volgens het Amerikaanse modeblad WWD zou H&M volgende week de samenwerking met modehuis Lanvin onthullen. De geruchten ontstonden door een videocampagne, gelanceerd door H&M, om de nieuwsgierigheid naar de volgende grote designer aan te wakkeren. Alhoewel de camera in het filmpje nooit lang genoeg op de gezichten focust en de stem elektronisch vervormd werd, is het onmiskenbaar Alber Elbaz, huidig designer van Lanvin die spreekt.

H&M werkte eerder al samen met grote namen als Comme des Garçons, Stella McCartney, Roberto Cavalli en onlangs met Sonia Rykiel, die een pittige lingeriecollectie ontwierp. De tradtie startte in 2004 met Karl Lagerfeld.

Lanvin zou wel een grote vis zijn voor H&M, want het modehuis is een van de snelst groeiende in Europa en Elbaz’ invloed als modepersoonlijkheid neemt alsmaar toe.

To be continued!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s