Cocktail- of wijnglas?

Carolien & Marjolein, een nieuw stylistenduo, gooien de appels en peren in de vuilnisbak. Weg met die onsexy benamingen voor het vrouwenlijf  in al haar glorie. Ze introduceren het wijnglas, proseccoglas, cognacglas en het cocktailglas! Een nieuwe, leukere en vooral meer aantrekkelijk etiket voor de sexy vormen van de vrouw. De benadering van de glazen gaat uit van het mooie figuur van de vrouw en legt de nadruk op dat iedereen goede punten heeft die mogen bewonderd mogen worden.

‘We merkten dat we het helemaal niet leuk vonden om vrouwen een appel, peer of plank te noemen in ons werk. Die benamingen doen gewoon geen recht aan alle mooie rondingen die vrouwen hebben. En daarom hebben wij nu nieuwe namen bedacht. Dat klinkt een stuk vriendelijker en vrouwelijker en gaat uit van het mooie aan een vrouw. Want ieder figuur heeft mooie punten die je mag laten zien!’, aldus Carolien & Marjolein. Ik ben volledig akkoord!

Carolien & Marjolein hebben ook een Stijlgodinnen Club opgericht. Voor een bedrag van €9,95 per maand krijg je allerlei privileges, zoals persoonlijk stijladvies, een abonnement op het e-magazine Stijlgodin en allerlei kortingen en acties. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op www.carolienenmarjolein.nl.

Advertisements

One thought on “Cocktail- of wijnglas?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s