Brusselse mode in kaart gebracht op Stylistenparcours 2010

Fashionista‘s, hippe vogels, modefans en shoppers pur sang, verenig u! Dat moet zowat de slogan zijn geweest toen Modo Bruxellae het Stylistenparcours in 1995 op poten zette. Dit jaar krijgt het Stylistenparcours een nieuwe roepnaam, conform de nieuwe naam van de organisatie, die “de creatie en opvolging van het imago voor de modesector in Brussel” uitdraagt.

Hoe ze dat doen? Door drie dagen lang iedereen die in de hoofdstad iets met mode te maken heeft een feestelijk podium aan te bieden. Ook dit jaar presenteren ontwerpers en studenten, bekende merken en nieuwe namen, gevestigde waarden en jonge talenten hun ongewone installaties in boetieks en kunstgalerijen. Anderen kozen dan weer voor een appartement, café of hotel, en zelfs een kerk gooit de deuren open.

Voor wie het nog niet wist: mode is allang geen zaak meer van naarstige kleermakers die enkel stoffen kunstig aan een stikken. Voor het Modo Parcours werken de Brusselse modehuizen en couturiers voor hun installaties en ontwerpen samen met fotografen, dj’s, schilders, dansers en grafische ontwerpers. Het thema dit jaar luidt: ‘First Words in Fashion’.

Waag je dus aan een visueel verrassende ontdekkingstocht langsheen tientallen locaties. In totaal zijn er meer dan honderd tentoonstellingen in het centrum van Brussel te bezichtigen. Het parcours is de kans om nieuwigheden te ontdekken maar ook een prima gelegenheid om Brussel in feeststemming te smaken.

Hét Brussels modeevent van het jaar vindt plaats 21, 22 en 23 oktober 2010 op verschillende locaties in Bxl. De festiviteiten zijn volledig gratis, enkel een plaantjes kost 5 euro.

 

Voor meer informatie:

Contact informatie

website: http://www.modobruxellae.be
mail: info@modobrussels.be
Tel: 02-502.52.64

 

(Tekst gebaseerd op Uit in brussel)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s