Leven op Fashion Island

De droom van elke fashionista staat op uitkomen. Een wereld die enkel bestaat uit mode. Oké, misschien gewoon een eiland. Maar toch! Hoe graag zou jij op Isla Moda, ofwel Fashion Island wonen?

Het is geen grap. Voor de kust van Dubai kan je binnen vier jaar leven in een wereld van mode! Het eiland wordt met de hulp van topdesigners zoals onder andere Karl Lagerfeld omgetoverd tot een modeparadijs. Elke designer krijgt een eigen plekje dat hij of zij in samenspraak met architecten kan inrichten.

Het is dus goed mogelijk dat je op het eiland binnen vier jaar door de Chanelstraat kan lopen. Het wordt een legendarische plek, dat meteen in het rijtje van modesteden zoals Parijs en Milaan zal horen. Wanneer je dan uitgeput bent van al het shoppen in de MiuMiu-straat in McQueenstad, kan je voor een welverdiende nachtrust terecht in het luxehotel Hotel Moda. Of daar kan je ook gewoon verder winkelen, want in het hotel zullen buiten 250 kamers, ook modeboetieks gebouwd worden. Begin de komende vier jaar al maar vast te sparen, want wat zou je liever antwoorden op de vraag “En waar komt u vandaan?” dan “Oh, ik ben van Fashion Island.”

(Door mijn liefste vriendin Ines Lotfi)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s