Abercrombie&Fitch-hype landt in Brussel

Fashionista’s: zet jullie mode-radars maar op scherp! De hippe Amerikaanse keten Abercrombie & Fitch opent in 2011 een winkel in onze hoofdstad, meerbepaald in de Waterloolaan vlakbij de chique Louizalaan. Nergens anders in ons Belgenlandje zijn de begeerde kleren te koop en toch hebben veel tieners een stuk van Abercrombie & Fitch in hun kledingkast hangen. Sommigen bestellen de kledij via internet, anderen nemen de Eurostar naar Londen of -net iets verder weg- het vliegtuig richting New York.

Voor de nitwits onder ons: Abercrombie & Fitch- kledij is te herkennen aan het elandlogo. Het merk brengt casual kleren, zoals lumberjackhemdjes en stevige jeansbroeken op de markt. De keten is vooral bekend door zijn capuchontruien in verschillende kleuren met opschriften: hoodies.

Naast Abercrombie & Fitch bestaat ook Hollister. Beide merken komen van hetzelfde modehuis maar Hollister is meer surf- en strandgericht. Fleurige rokjes, felle bikini’s en luchtige topjes zijn de rode draad bij Hollister. Daarnaast vind je dezelfde soort hoodies en hemdjes terug. Het wordt jammer genoeg wel nog even wachten op een Hollisterwinkel dicht bij huis.

Pikant detail: in de winkels van beide paraderen bloedmooie modellen door de zaak of staan ze aan de deur om je naar binnen te lokken. Met hun zongebruinde strakke lichamen in hippe bikini’s of shorts gestoken, zijn ze een absolute lust voor het oog.

Advertisements

2 thoughts on “Abercrombie&Fitch-hype landt in Brussel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s