Speelse Zooey Deschanel voor Rimmel London

Het Britse beautymerk Rimmel London sloeg de charismatische Zooey Deschanel aan de haak. De Amerikaanse actrice/zangeres, onder meer bekend van tearjerker 500 Days of Summer, promoot de nieuwe Rimmel Lasting Finish lipstick. Het beautymerk verbeterde de bestaande lipstick en ook de verpakking werd luxueuzer gemaakt.

Rimmel London beschouwde Deschanel als hét perfecte uithangbord. “We wilden een Amerikaanse invloed toevoegen aan het merk. Nu hebben we een Amerikaanse schoonheid met Londense zelfzekerheid,” zegt Rick Goldberg, vice-president van Marketing bij Rimmel London.

“Leuk, mooi en hip.” Dat is hoe de actrice/zangeres zelf “the London look” omschrijft. De mooie Deschanel werd in maart vorig jaar tot ambassadeur van het merk gebombardeerd. Ze was eerder al het gezicht van een wimperbevorderende mascara en een poedervormige foundation. “Ik hou van make-up en draag al jaren verschillende beautyproducten. Het liefst word ik geassocieerd met producten die voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn.”

In het campagnefilmpje zien we een dartele Deschanel met potten verf gooien en zich vrolijk amuseren met een vriendin.

Ook op weekendknack.be!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s