De “lob” verovert modeland

Mix “long” en “bob” en je krijgt “lob”. De lob is dé nieuwe haartrend in Hollywood. Jennifer Aniston, Fearne Cotton, Olivia Palermo, Kate Bosworth, Jessica Alba,… You name it, she has it. Ook op de catwalks blijkt de lob een hit te zijn. Iedere vrouw met naam en faam in het wereldje schijnt te vallen voor de XL-versie van de bob.

De lob is het ideale hippe kapsel omdat je stylish kunt zijn, zoals met een bob, maar toch niet te veel van je lange haar moet inboeten daarvoor. Daarnaast staat het ook chic en wordt de lob in laagjes geknipt, dat maakt je haar lichter en glanzend.

Nog een voordeel aan de lob is dat het een ongemakkenvrij kapsel is. Als je een bob niet op tijd bijknipt, krijg je een triestige hairdo. De lob mag je gewoon laten groeien zonder het risico er als een modeparia bij te lopen

Maar het wordt nog beter: de lob past ook bij iedere gezichtsvorm. Als je een rond gezicht hebt, dan verlengt het. Heb je een ovaal gezicht dan werkt het alleen maar flatterend. Als je een langwerpig gezicht heb krul je best de uiteinden van je lokken wat om zodat het niet nog langer lijkt.

Dus, al was je gewoon op zoek naar een nieuw kapsel of als je te lui bent om je bob helemaal bij te laten knippen: de lob is the way to go. De lob blijft zeker nog een tijdje hip, want een andere nieuwe trend op de catwalks is de paardenstaart, iets wat je zeker kunt creëren met dit kapsel.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s