Swatch lanceert “beestige” horloges

Het Zwitserse bedrijf Swatch lanceert een nieuwe reeks horloges met een kantje. Ruig slangenmotief of toch liever de zwart-witstrepen van de zebra? Vanaf nu hebt u de keuze in de erkende Swatch-winkels.

Vorige zomer bracht Swatch de “Color Collection” uit, nu volgt het merk de trends en kiest het voor horloges met een beestige look. De collectie opent met 5 Gent Original “zebra” modellen. Het zebramotief staat in fel contrast met het fluorescerend roze, blauw, oranje, groen of geel van de wijzerplaat en het horlogekastje. De slangenprint-lijn is stoerder met kleuren als bruin, zwart en groen.

Op 1 april 2011 organiseert Swatch een grootschalig evenement om de nieuwe collectie aan het grote publiek voor te stellen. Antwerpen en Luik zijn de uitverkoren steden in ons land. Daar zullen 14 mensen de hele dag lang verkleed in zebra-outfit ronddansen.

Er wordt tevens een wedstrijd aan vastgekoppeld. Voorbijgangers krijgen de kans om op de foto te staan met de zebra’s van Swatch. Deze foto’s zullen op Facebook verschijnen. De persoon op de foto met de meeste “likes” wint voor een heel jaar horloges van de nieuwe “Animal Collection”.

Ook op knackweekend.be

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s