Ontwerp een minicollectie voor ‘Customisez Moi’

Op inspiratie staat geen leeftijd. ‘Customisez Moi’, de modewedstrijd van King of vintage Bernard Gavilan, gaat voor de vijfde keer op zoek naar nieuw ontwerperstalent. De winnaar mag, samen met 2 andere finalisten, zijn werk in de rekken van de hippe Antwerpse boetiek ‘RA’ hangen. Daarnaast zal de titelhouder ook aan een aantal internationale acties van ‘MODO Brussels’ kunnen deelnemen.

Geïnteresseerde creatievelingen kunnen 10 foto’s van hun ontwerpen inzenden. Na een online preselectie op basis van die foto’s tonen de geselecteerde kandidaten hun ontwerpen op de catwalk. Een professionele jury, bestaande uit onder meer Johnny Coca, hoofdontwerper Leather Goods & Accessories bij Céline, ontwerper Jean-Paul Lespagnard en diverse modejournalisten, kiest de finalisten.

Met dit initiatief geeft Gavilan de finalisten de kans om hun talent op een inventieve manier aan het publiek voor te stellen. “In mijn vintagewinkels kom ik dikwijls mensen tegen die opborrelen van goede ideeën om een inspirerend silhouet te creëren, maar niet noodzakelijk een modeopleiding hebben gevolgd. Het is die vaststelling die tot het ontstaan van ‘Customisez Moi’ heeft geleid.”

U kunt zich tot 30 september inschrijven op de site van ‘Customisez Moi’. Volg de verschillende stappen, motiveer uw deelname en laad 10 foto’s op van uw ontwerptalent.

Ook op knackweekend.be

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s