Karoline Herfurth voor Jil Sander

De Duitse actrice Karoline Herfurth, bekend van onder meer ‘Perfume: The Story of a Murderer’, gaat samenwerken met het Duitse merk Jil Sander. De actrice staat model voor de nieuwe damesgeur die in september gelanceerd wordt in Europa.

Herfurth zegt vereerd te zijn dat ze het gezicht is voor het nieuwe Jil Sander parfum. “Het is een geur die ik vanaf het eerste moment graag rook en heerlijk vind om te dragen”.

Ook Françoise Mariez, van Coty Prestige, grondlegger van de moderne geurenindustrie, is lyrisch over de keuze voor Herfurth: “Karoline Herfurth is de perfecte keuze voor de nieuwe Jil Sander geur. Ze laat de emoties van een echte vrouw op een heel natuurlijke, maar toch sensuele wijze zien”.

Herfurth is een up-and-coming Duitse ster, die furore maakte met het internationaal veelbesproken ‘Perfume: The Story of a Murder’. Verder speelde ze ook een bijrol in het bekroonde ‘The Reader’, waarvoor Kate Winslet een Oscar won. Herfurth doet het zeker ook niet slecht op eigen bodem: ze won de ‘Bayrische Filmprijs 2009’ en de ‘Preis der deutschen Filmkritrik’ voor haar rol in ‘Im Winter ein Jahr’.
Karoline Herfurth is vanaf september 2011 zowel in de tv-spotl als in de printcampagne voor de nieuwe Jil Sander geur te zien

Ook op knackweekend.be

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s