Renee Zellweger en Tommy Hilfiger gaan strijd tegen borstkanker aan

Het Amerikaanse merk Tommy Hilfiger maakte gisteren op een persconferentie in Milaan zijn blijvende steun aan het Breast Health International (BHI) bekend met de lancering van een nieuwe limited edition-tas. Niemand minder dan de Amerikaanse Oscarwinnares Renee Zellweger is ambassadrice van de tas.

De wereldwijd gerenommeerde organisatie BHI gaat de strijd tegen borstkanker aan. Shelley Schwartz, stichtend voorzitter van het BHI: “We zijn ontzettend blij met het grote engagement dat Tommy Hilfiger, nu al 5 jaar op rij, aangaat. Hilfiger’s steun en vrijgevigheid stelt ons in staat om onze missie uit te breiden en de kwaliteit van het leven van mensen met borstkanker te verbeteren. We zijn ook enthousiast om samen te werken met Renee Zellweger, haar inzet is bewonderenswaardig en zeer gewaardeerd.”

Zellweger, bekend van onder meer ‘Bridget Jones’ Diary’ en ‘Chicago’ is van haar kant ook blij ambassadrice te mogen zijn voor de tas: “Met de opbrengst van de limited edition-tas zullen we in staat zijn mee te strijden tegen borstkanker en de consumenten de mogelijkheid bieden om bij te dragen op hun eigen manier.”

De suède tas is vanaf 6 mei te koop in alle Tommy Hilfiger Flagship Stores, geselecteerde warenhuizen en op tommy.com voor 299€. Daarvan gaat 100€ naar BHI.

Ook op knackweekend.be

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s