‘Van oud naar opnieuw’

Retro in al zijn facetten, dat is wat webwinkel ‘noordt’ te bieden heeft. Het gezellige deco-label krijgt er een pop up shop, ‘Surprise’ bij én lanceert een nieuwe lijn verlichting.

Het is niet de eerste keer dat Kathleen Opdenacker en Marietje De Koster, oprichtsters van het merk, het voelden kriebelen om een pop up shop te openen. Maar deze keer wordt speciaal want andere originele webwinkels zoals pichouline.com en lilybalou.be krijgen ook een plaatsje in de Antwerpse Shopping Stadsfeestzaal.

Daarnaast komt ‘noordt’ met een nieuwe lijn verlichting op de proppen. De collectie van ‘oud naar opnieuw’ werd uitgebreid met nieuwe lampenkappen in leuke vintagestoffen en aangevuld met nieuwe designstoffen. Via de webwinkel kunt u zelf de stof en het formaat kiezen, ‘noordt’ maakt het op maat. Maar het nieuwste ‘noordt’ ontwerp is de kabellamp: fleurig in zijn eenvoud. Materialen als porselein en textielkabel maken een echte eye-catcher van deze lamp. In ‘Surprise’ kunt u alle stoffen voelen, lampen bekijken en stoeltjes be-zitten.

‘Surprise’, de naam van de winkel, is zeker niet misplaatst. Iedere dag zullen de klanten kunnen genieten van een leuke verrassing: paaseitjes met cadeaubonnen in,  workshops, een kids fotoshoot, kortingen,…

De pop-upstore vindt zijn plaatsje in de Antwerpse Shopping Stadsfeestzaal op het gelijkvloers van 9 tot 31 april.

Ook op knackweekend.be

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s