Haar- en beautytrends voor deze zomer

Ieder seizoen veranderen de looks. Hieronder vindt u enkele tips om deze zomer helemaal mee te zijn met de trends die natuurlijk en elegant ogen.

Basis

Een goede basis is een must. Breng voor iedere gelegenheid een matte getinte moisturizer aan, dat geeft uw gezicht een mooie egale look. Voor een warme gloed op uw jukbeenderen kiest u best voor een zonnepoeder. Hebt u liever een rodere blush, leef u dan uit deze zomer, want rode kaakjes zijn in de mode.

Oogschaduw

Met oogschaduw moet u deze zomer oppassen. De trends gaan verschillende richtingen uit: sexy smokey eyes voor ’s avonds, maar overdag vooral pastel en aardetinten. Voor gelegenheden kunt u felle kleuren aanbrengen, maar wel opletten dat ofwel uw lippen ofwel uw ogen in de belangstelling staan. De combinatie van felle lippen en ogen is niet zo flatterend.

Lippen

Voor de lippen zijn matte nude en zachtroze tinten vaak gezien op de catwalks. Maar sexy rood en wat gloss kan ook.

Kapsels

Zoals vorige zomer zijn ook dit jaar losse, nonchalante kapsels in de mode. Beach hair zorgt voor een zorgeloze en ‘zoutige’ look. Opletten: het mag slordig lijken, maar niet echt slordig zijn. Verzorg uw haar goed tijdens de warme zomer. Zeewater, zon en zand drogen het haar helemaal uit. U maakt best gebruik van producten met een UV-filter die de kleur beschermt en hydraterende shampoos en conditioners.

Kies bij een feestje voor een steile en nette paardenstaart en ga voor veel glans. Net zoals we bij de kledingtrends al konden zien, komen de sixties en seventies terug tot leven.

Ook op knackweekend.be

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s