Casa lanceert ‘Styled By’

Vanaf 2 mei de lanceert textiel- en keukengereiwinkel Casa de collectie ‘Styled By’. Concept van deze nieuwe collectie is een bekende ontwerper die een lijn creëert voor een modale keten. Net zoals Jimmy Choo, Sonia Rykiel, of recenter: Lanvin, voor H&M deed. De textiellijn zal in eerste instantie ontworpen worden door Filip Deslee en Christophe Aertssen. Later komt ook de Nederlandse ontwerpster Marijke Schipper aan bod.

De eerste ontwerper is Filip Deslee, bekend van het VT4-televisieprogramma ‘Huizenjacht’. De interieurarchitect doopte zijn eerste textielcollectie ‘Mare’. Deze collectie is geïnspireerd op 6 kleuren en 3 motieven: effen, een golfpatroontje en streepjes. De kleuren knipogen naar de jaren 60 en 70.

Naast een binnencollectie ontwierp Deslee ook textiel voor buiten. Die bestaat uit plaids, kussen, tafellakens, lopers, placemats en servetten. Voor de keuken creëerde hij een leuke collectie ovenwanten, schorten, pottenlappen en keukenhanddoeken. Verder kunt u ook nog kussens, lakens en hoeslakens voor 1- en 2-persoonsbedden aanschaffen.

Na deze ‘Mare’-collectie komen de creaties van Aertssen en Schipper in de rekken. Maar wanneer dat gebeurt, is nog niet bekend. Door ‘Styled By’ wil Casa iedereen de kans geven om textiel ontworpen door een bekende designer in huis te halen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s