Florence Welch inspireert Gucci

De redheadzangeres van Florence and the Machine, Florence Welch, is de nieuwe muze van Frida Giannini, de ontwerpster van het Italiaanse modehuis Gucci.

Florence and the Machine was altijd al een beetje aparte band. Door het plotse succes verkreeg Florence een sterrenstatus en dat opent heel wat deuren. Welch ontmoette Giannini tijdens de Grammy Awards. De Italiaanse ontwerpster was onder de indruk van de roodharige Britse en kon haar maar niet uit haar hoofd zetten.

Giannini besloot om de mysterieuze Welch als inspiratiebron voor haar nieuwe collectie te gebruiken. “Toen ik deze collectie maakte, moest ik constant aan sterke vrouwen denken. Florence is zo’n sterke vrouw,” vertelde Giannini aan de lifestylewebsite Dazed Digital. “Ik was meteen in de ban van haar verschijning. Ze heeft een sterke persoonlijkheid en doet het heel goed als zangeres. Ze is ook zelfverzekerd en dat is waar de Guccivrouw voor staat”.

We zullen zien of Giannini de 24-jarige Welch laat opvoeren in de najaarscampagne van Gucci. De zangeres zou daarmee in de voetsporen van onder meer Rihanna en James Franco treden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s