De kunstige kleding van Desigual en Cirque du Soleil

Kleurexplosies, overdadige fantasie, mode en showbizz worden gemengd in de samenwerking tussen het Spaanse Desigual en het wereldbekend Cirque du Soleil.

Het Spaanse kledingmerk Desigual lanceert in november een, zoals steeds, kleurrijke collectie geïnspireerd op Cirque du Soleil. Zowel kleding voor mannen, vrouwen, kinderen en accessoires krijgen een circusmake-over.

Zoals steeds zijn de stukken buitengewoon bijzonder. Elk kledingstuk krijgt een stukje ziel mee van Cirque du Soleil. Kleur, model en stof zijn speciaal en als kers op de taart zit op ieder item een stukje stof afkomstig van een echt Cirque du Soleilkostuum.

“Desigual en Cirque du Soleil hebben veel gemeen: ze kiezen ervoor om anders te zijn, opvallend en bijzonder. Desigual doet dat met mode en Cirque du Soleil brengt het tot leven met circuskunsten en live entertainment,” aldus Mario D’Amico, Senior Vice President Marketing bij Cirque du Soleil.

De lijn is vanaf november te koop op de site van Desigual. In december zal de collectie ook te verkrijgen zijn in winkels wereldwijd. Verder biedt Cirque du Soleil de collectie aan in hun reizende boetieks tijdens verschillende optredens.

Ook op de site van knackweekend.be

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s