Karl Lagerfeld ontwerpt glazen en vazen

Karl Lagerfeld is de laatste tijd niet meer te stoppen. De modekoning voegt nu nog iets toe aan zijn CV: glazen- en vazenontwerper.

Lagerfeld stelde woensdag de kristalcollectie voor die hij ontwierp voor het Zweedse glasmerk Orrefors. De collectie bestaat uit strakke, lange vazen en glazen en heeft dezelfde kleuren als Der Kaisers bekende outfits: zwart, wit en transparant. Voor ieder glas creëerde de Chanelontwerper ook een bijpassende onderzetter waar zijn initialen staan ingegraveerd.

De Duitse duizendpoot heeft een palmares om u tegen te zeggen. Hij is naast modeontwerper onder meer illustrator, fotograaf, regisseur, ontwerper van Coca-Colaflesjes en ontwerper van Magnumijsjes in de vorm van toyboy Baptiste Giabiconi. Nu kan Lagerfeld ook glasontwerper aan zijn lijstje toevoegen.

De collectie is vanaf september verkrijgbaar. De glazen krijgen een prijskaartje vanaf 75 euro. Voor de vazen telt u iets meer neer: zo’n 1100 euro. Op de site van Orrefors kunt u de collectie bekijken en uw naam op een mailinglijst plaatsen die een uitnodiging verstuurt voor een web only pre-sale.

Meer foto’s op Knackweekend.be

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s